Den unge altamusikeren Kristoffer Karjalainen, har tatt kunstnernavnet til Kristoffer Kar. De  fleste ble kanskje kjent med talentet, da han høsten 2016 deltok i TV2-programmet The Stream. Han har spilt en rekke ganger på Alta Soul og Bluesfestival og fremfører i kveld blodferske låter på City scene.

– På tide

– Jeg har ikke gitt ut noen låter siden 2016, så nå var det på tide. Dette blir en releasekonsert hvor jeg skal fremføre masse nye låter som jeg har komponert i løpet av det siste året, sier Karjalainen.

Med seg på scenen har han unge profilerte musikere, også de fra Alta.

– Dette blir veldig kult for mitt nye band som består av Amina Akkoushe på bass, Erik Aune Hansen som skal kle opp låtene med sine gitarer, Esben Andersen Thomassen som medvirker på diverse synther, samt trommeslageren Thomas Andersen Thomassen som skal se til at alle låtene blir fremført med rett rytme, smiler den unge låtskriveren, som har bikket 20 år.

– Eksklusiv konsert

Han har tidligere gitt ut låtene Burning Desire og Raging Storm. Sistnevnte låt har oppnådd omlag 80.000 streams på Spotify.

– Jeg regner med at konserten blir å vare omlag en times tid, og de nye låtene er ikke utgitt og fremført tidligere, så dette blir eksklusivt for de som kommer. Låtene skal slippes på diverse strømmetjenester, men når det skjer er enda ikke bestemt, forklarer Karjalainen.

– Hvem er målgruppen for konserten?

– Egentlig alle som har lyst å lytte på god musikk og som har lyst å være på en konsert med god stemning. Det blir mye nytt, men vi skal selvsagt også innom flere av mine eldre låter.

– Hvilken sjanger opererer du i?

– Kort forklart lager jeg popmusikk med engelske tekster. Dette blir min første konsert i år og i løpet av dette året håper jeg å stå på scenen en rekke plasser i landet, avrunder Karjalainen, som i år ble æret med Alta kommunes kulturstipend.