Micke til bluesfestivalen

Finlands største bluesartist gjester Nordlysbyen.

MICKE BJÖRKLÖF & BLUE STRIP.  Foto: Presse

kultur

Micke Bjørkløf og Magnus Berg var sistemann ut, og med det var det to siste artistene til årets Alta Soul & Bluesfestival booket til  festivalen 8-9-10 juni 2017.

– Dette er vi meget godt fornøyd med å få inn på året plakat, sier booking ansvarlig og festivalsjef Stig Anton Eliassen.

Fra før av kan festivalen stille med navn som Ida maria, Kurt Nilsen, Cazadores, Stage Dolls, Vamp, Krissy Matthews, Cinematic World, John Olav Nilsen & Nordsjøen.

Dette kommer i tillegg til arrangementet «Music Park», som går av stabelen 10. juni med følgende artister fra huset: Eirik Lyng, Kristoffer Karjalainen, Fall of Midwinter, Stuck in North og AkuTTTeateret.

Store navn

Micke Björklöf & Blue Strip beskrives som Finlands største bluesartist. Björklöf kommer med sine trofaste band medlemmer, Blue Strip.

– Micke var hos oss i 2009 og vi er stolte av å kunne ønske en så stor bluesartist velkommen tilbake. Vi gleder oss til å serverer dere bluesmusikk fra øverste hylle i juni. Dette blir en bluespakke som vi skal være meget godt fornøyd med, sier Eliassen.

Om Magnus berg sier festivalsjefen:

– Dette er en bluespakke uten sidestykke. En av Norges beste bluesgitarister, Magnus Berg. Han har fått en stor tilhørergruppe i Alta etter sine tidligere besøk. Nå tar han med seg bandet og er klar for årets festival.