Heiv seg i sjøen for din stemme

Nordlysrevyen håper de kan bidra til at Finnmark blir kåret til Nord-Norges morsomste fylke.

  Foto: Skjermdump

kultur

I forbindelse med Nord-Norsk Revyfestival som starter torsdag, skal Humorportalen kåre Nord-Norges morsomste fylke.

Nå håper revysjef i Nordlysrevyen, Katrine Pettersen på din stemme. Saken fortsetter under videoen.


– Jeg er så stolt av å ha blitt spurt av norsk revy, om å være den som representerer Finnmark i en konkurranse om hvilke fylke er artigst. Vi har spilt inn en liten filmsnutt som er lagt ut på humorportalen.no, så gå inn og stem på Finnmark som det artigste fylke, for vi er vel alle enige om at vi finnmarkinger er artigst, sier Pettersen.

Alle som legger inn sin stemme, blir det med i trekningen av festivalpass til NM i revy til neste år.

– Vi er nødt til å knuse Troms og Nordland, så gå inn å stem på oss. Vi kjører også i gang konkurranse på Nordlysrevyens Facebook-side. De som dele og stemme på Finnmark, kan vinne billetter til neste Nordlysrevy, oppfordrer Pettersen.

Klikk her for å avgi din stemme.