Tidenes lønnsfest for politikerne sier Frp, men foreslo høyere lønn for sine egne politikere

Lønnsfest sier Frp og opposisjonen, men møtes med at de i 2015 på vei inn i ordførerkontoret ville sende politikerlønningene til nye høyder.

Beintøft oppgjør om hvem som bevilger seg selv goder i form av høye godtgjøringer. Ordførerpartiene fikk tøff beskyldninger mot seg fra Frp, men viste til at de var langt unna nivået de borgerlige foreslo da de selv trodde de ville komme i posisjon i 2015.  Foto: Astrid Krogh, Alta kommune

New Articles

I mandagens kommunestyremøte ble det et durabelig oppgjør mellom rød og blå side. Fra opposisjonen, og da ikke minst i Frp-gruppa, ble det reagert sterkt på at ordførerpartiene nærmest ga saken som gir politisk ledelse nærmere 800.000 kroner samlet i økt godtgjøring, rekordrask behandling.