Finn Hågen røk ut i semifinalen

Det sa stopp for Finn hågen Krogh allerede i semifinalen i Tour de Ski-sprinten.

UT I SEMI: Det ble dessverre ikke sprintfinale på Finn Hågen Krogh i årets utgave av Tour de Ski.   Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

New Articles

(TOBLACH): Etter en imponerende kvartfinale hvor Tverrelvdalingen vant sitt heat foran hjemmehåpet Federico Pellegrino, havnet Finn Hågen Krogh dessverre på en femteplass i et meget jevnt semfinaleheat. Femteplassen holder dermed ikke for å gå videre til sprintfinalen av årets Tour de Ski i Toblach. Johannes Høsflot Klæbo gikk i samme heat som Tverrelvdalen IL-løperen. Klæbo gikk videre til finalen på photofinish.

Franksmannen Lucas Chanavat vant heatet foran Johannes Høsflot Klæbo. Italienske Federico Pellegrino ble nummer tre, etterfulgt av Eirik Brandsdal som nummer fire. Svenske Karl-Johan Westberg ble helt sist på sjetteplass.