Se opptak fra da Alta IF møtte Moss

Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm kan endelig slå seg løs i kommentatorbua.

Direkte fra Finnmarkshallen, lørdag 19. juni. Sendingen starter klokken 17.00, kampstart er klokken 18.00.

TVsending

Endelig er ventetiden over! Alta IF møter Moss på hjemmebane i Finnmarkshallen, lørdag 19. juni.

Første serierunde i 2. divisjon starter lørdag klokken 18.00 når Alta IF tar imot Moss, eller Mossekråkene som de heter på folkemunne. Sendinga med Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm starter èn time før kampen, klokken 17.00.

I den nervepirrende timen før kampstart fyrer vi opp til kampen med mange intervjuer for å føle på stemninga. Alta slo Moss 2-0 i fjor etter to mål av Christian Reginiussen. Men nå er Christian ute med skade og Moss har forsterket laget med flere nye spillere.

De endte tredje sist i fjorårets grunnserie. Nå har de et betydelig sterkere lag og Alta IF må våkne etter noe småspede treningskamper, sier Frank Halvorsen som sender fra indre bane både før og etter kampen.

– Bilder av selve kampen har vi ikke rettigheter til å sende, men vi kjører vant opplegg fra vårt radiostudio under selve kampen, sier Halvorsen.


Sendingen starter klokken 15.30:

Direkte: Høy puls mot seriestart

Mens vi venter sender i dag direkte fra Finnmarkshallen klokka 15.30.