Se i opptak:

Er Alta IF klare halvannen uke før seriestart?

Tredje sending av «Mens vi venter» med Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm.

direkte

Frank Halvorsen og Øystein Esjeholm lodder stemninga videre i fotball-Alta før seriestart.

I forrige episode av «Mens vi venter» fikk duoen vite at damelagene i Alta sliter enormt og trenerne vet ikke om de har lag å stille når serien en gang starter opp igjen. I dag stiller par av damespillerne opp på direkten for å snakke om problemene.

Rafsbotns herrelag har endelig fått ny trener. Hvem det er får dere vite i dagens fotballsending. Og så får lytterne og seerne vite hvordan ståa er i Alta IFs herrelag halvannen uke før seriestart. Alt i «Mens vi venter» fra klokka 19 til 20.

Tidligere sendinger:
Se sendingen i opptak:

Frank og «Øssa» tyvstartet årets fotballsesong

Radio Altas superduo fikk selskap av Morten Gamst Pedersen i årets første fotballsending.