Klokken 10.30 søndag formiddag kastet BUL seg ut i 2. divisjonskampen med iver og virket tente. Det unge mannskapet fra Bossekop tok tidlig føringen i kampen, og spilte meget godt i åpningen av kampen. Så tok Lødingen seg sammen, og utjevnet raskt forskjellene mellom de to lagene. Resten av 1. omgang var svært jevn, og begge lagene prøvde innbitt å få en fordel over motstanderen. Til slutt gikk Bossekop til pause to mål bak Lødingen på stillingen 13 - 15.

Raknet fullstendigI 2. omgang derimot var det som om BUL hadde mistet gløden. Lødingen utnyttet dette til det fulle, og ledet snart med flere mål. BUL kom seg aldri helt inn i kampen igjen etter det. Magnus Beldo spilte en imponerende kamp for Bossekop, og scorte 9 mål. Lødingen hadde likevel full kontroll på kampen i de siste 20 minuttene, og kunne reise hjem med 22 - 25 seier.

Full av lovordLødingens trener Kjell-Hugo Pedersen var full av lovord om gjestenes toppscorer, og la ikke skjul på at Johnny Molander spilte en avgjørende rolle i kampen.

– Johnny var veldig god i forsvar i dag, og gjorde alt riktig fremover også. Han er en utrolig viktig spiller for oss, og vi ser store forskjeller på når han spiller og når han ikke spiller. Når Johnny spiller bra, da blir det mye lettere for oss, uttalte Pedersen.

Viktig kamp neste helgBossekop UL spiller en svært viktig kamp neste helg. Da skal de nemlig spille mot Bravo, som ligger rett under dem på tabellen med 3 kamper mindre spilt. Bravo har i det siste spilt jevne kamper mot gode lag, og Bossekop må nok spille opp mot sitt beste for å kunne slå dem. Kampen spilles lørdag 21. februar i BUL-halllen.