Oslo-studentene - Alta 33-20:

Selvtilliten var høy i Alta IF-leiren etter sist helgs triumfer borte mot Nøtterøy 2 og Sarpsborg. Lørdag kom spillerne fra Nordlysbyen ned på jorda igjen. Serieleder Oslo-studentene var motstander, og laget fra hovedstaden vant komfortabelt 33-20 i egen hall.

Gjestene fra nord hang bra med før pause, og ved halvtid var det bare tre mål som skilte lagene (14-11). Men i andre omgang dro hjemmelaget ifra. Oslo-studentene scoret hele 19 ganger i løpet av den siste halvtimen, mens Alta IF satte ni baller i mål.

Petter Barosen var Alta IFs mestscorende spiller med åtte nettkjenninger. De øvrige målene ble satt inn av Håvard Brekmo 4, Stian Parken 4, Vebjørn Slettli 2 og Andreas Bjørkmann 2.

Alta IF har fortsatt en mulighet til å kapre poeng før de vender nesa hjemover. Søndag møter de Vestli i Stovnerhallen. Kampen starter klokken 14.00.