Søndags ettermiddag var det klart for kamp mellom Alta IF og Elverum 2. Gjestene fra Hedmark gikk ut fra start med høyt tempo og presise ankomsttrekk, noe som resulterte i en komfortabel syv-måls ledelse til pause.

– Vi har for mye respekt i starten og står med lua i hånda, dermede havner vi bakpå fra start, sa spillende trener Ottar Pettersen etter kampslutt.

I pausen hadde hjemmelaget kastet lua og lagt respekten igjen i garderoben, noe som resulterte i en jevnere og målrik andre omgang. Kampen endte tilslutt 30-40 i favør Elverum 2.

A-sporten kommer tilbake med mer om matchen i morgendagens avis- og PDF-utgave.

Kampfakta:

2.divisjon avd. 1Altahallen

Alta IF - Elverum 2  30-40 (13-20) Altas mål: P. Barosen 9, D. Kliore 9, O. Pettersen 5, O. Lillemone 2, H. Brekmo 1, A. Bjørkmann 1, M. Holm 1, M. Dahl 1, L. Lingjærde 1 Flest mål Elverum 2: S. Søgaard 9 Utvisninger: Alta IF 0x2min, Elverum 1x2minDommere: Daniel Spanic, Alexander W. Hansen