Alta - Nøtterøy 2 25-30:

Alta IFs håndballherrer fikk en tøff start på sesongen da Herkules vant 41-27 i Finnmarkshallen for en drøy uke siden. Søndag var det klart for årets andre seriekamp, og da var det Nøtterøy 2 som gjestet Altahallen - som var klar til bruk igjen etter noen uker med rehabiliteringsarbeid.

Dessverre for hjemmepublikummet var det ikke Alta-guttene som feide over motstanderen på det nypolerte gulvet. Gjestene fra Nøtterøy hadde god kontroll hele veien og vant fullt fortjent 30-25. Avstanden var bare på fire mål tre minutter før full tid, men hjemmelagets "sluttspurt" startet for seint. Stillingen til pause var 12-17.

– Vi må bare trene mer. Det er ikke så mye annet å si. Nøtterøy hadde kontroll, og selv om avstanden ikke var så stor mot slutten, var vi aldri i nærheten av å vinne denne kampen. Vi har fortsatt veldig mye å jobbe med, fastslår en skuffet Alta IF-trener Ottar Pettersen, som selv spilte store deler av matchen.

TOPPSCORER: Bakspiller Dainius Kliore scoret åtte mål, men det holdt ikke til poeng mot Nøtterøy 2. Foto: Karl Eirik Steffensen

Han regner med at det fortsatt kan ta litt tid før man får se Alta-spillerne fra sin absolutt beste side.

– Vi har mistet noen sentrale spillere, og det tar tid for de andre å fylle de hullene. Vi må bruke de neste kampene på å få samhandlingen til å sitte. Kvalitet på treningene blir svært viktig i tiden fremover, sier Pettersen til A-sporten.

Alta IFs mål ble scoret av Dainius Kliore 8 (2), Håvard Brekmo 5, Ottar Pettersen 4, Michael Hoel Johansen 2, Marius Dahl 2, Ole Kristian Lillemoen 2 (1), Håkon Lillemoen 1 og Andreas Haldorsen 1

Les mer i mandagens papir- og E-avis.