A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I år gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altaposten bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag møttes BUL og KIL/Hemne på Coop-banen, og hjemmelaget vant 5-0 etter scoringer av Runa Lillegård (3), Ida Sønvisen Suhr og ett selvmål. A-sporten mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Runa Lillegård

Runa Lillegård. Foto: Karl Eirik Steffensen

Fantastisk match av den lynraske angrepsspilleren. Skapte svært mye på egenhånd, og scoret tre fine mål - der 5-0-scoringen var den absolutt fineste. Var også nestsist på 4-0-målet. Formidabel arbeidsinnsats og alltid på hugget.

To stjerner: Irene Pettersen

Irene Pettersen. Foto: Karl Eirik Steffensen

Hadde ikke så veldig mye å gjøre, men to vanvittige redninger i andre omgang hindret KIL/Hemne å komme inn i kampen. Sikker med ballen i beina, og trygg i feltarbeidet. Kjapt ute for å klarere ballen da KIL/Hemne slo over BUL-forsvaret.

Én stjerne: Martine Romsdal

Martine Romsdal. Foto: Karl Eirik Steffensen

En av hjemmelagets absolutt beste spillere før pause. Meget god i forsvarsarbeidet, og lot aldri KIL/Hemne komme til farligheter. Også aggressiv i presset. Bidro i tillegg offensivt ved flere anledninger. Litt mindre involvert etter pause, men en solid gjennomføring sett under ett.