A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene. I 2017-sesongen gjelder det både BULs 1.-divisjonsdamer og Alta IFs 2.-divisjonsherrer.

Trenerteamet i de respektive klubbene har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Mediehuset Altaposten bestemmer når lagene spiller hjemme.

Lørdag kveld møttes Alta IF og Bærum i Finnmarkshallen, og oppgjøret endte 1-1. Makhtar Thioune scoret på straffespark for hjemmelaget.

Frank Halvorsen, Øystein Esjeholm og Karl Eirik Steffensen mener følgende spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Runar Overvik

Runar Overvik. Foto: Karl Eirik Steffensen

Nok en solid oppvisning av vingbacken. Hadde bra kontroll bakover på banen, og var en konstant trussel offensivt med sine flotte raid langs høyresiden. Manglet litt presisjon i de avgjørende øyeblikkene, men skapte mye trøbbel for Bærum-forsvaret.

To stjerner: Daniel Rojas

Daniel Rojas. Foto: Karl Eirik Steffensen

Vartet opp med en strålende enhåndsredning tidlig i matchen, og fulgte opp med flere solide redninger da gjestene kontret med sine hurtige angrepsspillere. Litt unøyaktige utspill og avklaringer, men alt i alt en ny god kamp av den spanske sisteskansen.

Én stjerne: Thomas Braaten

Thomas Braaten. Foto: Karl Eirik Steffensen

Møtte storvokste angrepsspillere, men vant likevel omtrent hver eneste duell. Rå i luftrommet, og var så god til å plassere seg at han sjelden havnet i trøbbel. Rolig med ballen i beina, konsentrert og smart. Best i forsvarsrekka nok en gang.

PS! Det bør nevnes at Makhtar Thioune var høyaktuell for A-sportens stjernebørs denne gangen. Han var strålende i 70 minutter, men gjorde en del merkelige valg og ga Bærum gratismuligheter mot slutten av oppgjøret.