Han og makker Tomas Moen Rafaelsen imponerte stort da de krysset mållinja som lag nummer fire i Offroad Finnmark 300. Duoen var i mål klokken 16.53, og brukte altså godt under et døgn på kraftanstrengelsen. Thomas Pettersen Hammari var fullstendig tom for krefter og måtte sette seg ned rett etter målgang. Men kyss og klem fra kona Siril og ungene gjorde susen, og han klarte til slutt å stable seg på beina igjen.

GOD KLEM: Kona Siril Pettersen Hammari var raskt frempå med gratulasjoner etter målgangen. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Det har vært en utrolig tøff reise. Jeg har hatt morgenkvalme i 23 timer, sa en etter hvert smilende Thomas Pettersen Hammari da Rune Berg fra arrangørstaben intervjuet han etter løpet.

Som de fleste sikkert har fått med seg var det Team Subaru bestående av Daniel Boberg Leirbakken og Kaj Helge Helgesen som vant OF300. Team Diesel (Sten-Are Harjo, Geir Lien og Martin Støvern) ble nummer to, mens tredjeplassen gikk til Team Hammerfestenergi (Bjørnar Aronsen og Kim Eirik Holmgren).

TØFF REISE: Årets utgave av Offroad Finnmark har vært en av de aller tøffeste i rittets historie. Da er det godt å se mållinja foran seg. Foto: Karl Eirik Steffensen