Trioen Marius Berg, Mats Berg og Edvard Oliver Simensen fra Alta SSF har denne uken vært i Norrbotten for å delta i Myggjakten. Cupen går  over fire runder i Byvallan, Krokom og Njurunda. – Det begynte riktig bra for Mats. Han kjørte veldig bra og ble nummer to i første heat, kun slått av Magnus Wassgård som ble nummer to i første NM-runde. I det andre heatet endte Mats med en overhopping som endte med en vond fot, men han ble likevel nummer fire. Totalt ble det fjerdeplass, kun to poeng unna pallen i klasse 85U i den første runden, skriver pappa Kay Roger Berg i en mail til A-sporten. Yngstemann Berg og Simensen konkurrerer mot flere av de aller beste i Norge og Sverige.I runde to dagen etter ble han nummer 4, mens Simensen ble 11.Han fikk også med seg Edvard Oliver Simensens prestasjoner.– Edvard kjørte kjempebra og stabilt. Han ble nummer syv i den første runden, og han får en kjempeerfaring her nede.

I STØTET Edvard Oliver Simensen hopper høyt. Her avbildet i 2016. Foto: Birgit Simensen

Fredag og lørdag fortsatte Berg storkjøringen, mens Simensen nok en gang befestet seg blant de ti aller beste i det tøffe selskapet. Mats ble nummer fire i første finaleheat, mens han måtte bryte det andre. Simensen tok to tiendeplasser fredag kveld. Lørdag var det tre finalerunder. Berg kapret 2, 5 og 3. plassene, mens Simensen ble nummer 9, 13 og 11.

Marius Berg var uheldig under det aller første heatet i Byvallen og skadet seg.– Det ble en liten nedtur for Marius den første dagen. Han kvallet direkte inn til A-finalen med en flott femteplass. I det første finaleheatet gikk han veldig hardt inn i en sving og får seg en real smell rett rundt kjeften. Han slår ansiktet i styret så hardt at han måtte bryte, og han sto over resten av runden der, skriver han videre.Han var tilbake på sykkelen under fredagens løp i Krokom hvor han ble nummer åtte i klasse U17 125, en klasse med hele 40 førere. Lørdag var det tre runder i Njurunda, hvor han tok to niendeplasser og en 13. plass.