A-sporten deler også denne sesongen ut stjerner til de tre spillerne vi mener er best i kampene til Alta IF.

Trenerteamet har sagt ja til å ta seg av denne vurderingen på bortekampene, mens Altapostens sportsavdeling og Radio Altas kommentatorer bestemmer når kampene spilles hjemme.

Søndag møtte Alta IF Finnsnes på Coop-banen i Bossekop, og hjemmelaget vant 1-0 etter en tidlig scoring av Magnus Nikolaisen. Frank Halvorsen, Øystein Esjeholm og Karl Eirik Steffensen mener følgende tre spillere fortjener stjerner:

Tre stjerner: Daniel Rojas

Daniel M. Rojas Foto: Magne Ek

Har stått frem som en meget solid målvakt på dette nivået, og holdt nullen for fjerde gang denne sesongen mot Finnsnes. Gode redninger, trygg i feltarbeidet og kjappe og presise igangsettinger. Skal ha mye av æren for at det ble tre poeng i dette oppgjøret.

To stjerner: Thomas Braaten

Thomas Braaten. Foto: Karl Eirik Steffensen

Ny solid forestilling av stopperkjempen. Godt samarbeid med Mats Frede Hansen og Øyvind Veseth Olsen, og er den som går foran i duellspillet når det blir hett om ørene. Meget viktig da Finnsnes trykket på i andreomgangen. Noen upresise langpasninger trekker ned.

Én stjerne: Magnus Nikolaisen

Magnus Nikolaisen Foto: Karl Eirik Steffensen

Har slitt foran mål i år, men viste skikkelige goalgettertakter da han reagerte lynkjapt og satte ballen kontrollert i hjørnet etter tre minutters spill. Løp mye og skapte en del trøbbel for Finnsnes-forsvaret. Måtte jobbe mye defensivt etter pause og var ikke like synlig.