Alta -  Asker 2-2 (1-0)

Christian Reginiussen satte inn 2-1 to-tre minutter på overtid, men like før de fire tilleggsminuttene var unnagjort var Asker-kapteinen Stian Stray Molde frampå etter klabb og babb inne i Alta-feltet og sikret ett poeng i bagasjen hjem fra Alta.

– Kjipt når det skjer på denne måten. Vi var høyt oppe etter scoringen, men så er nedturen stor når de utlikner i siste sekumnd, sier Alta-trener Rune Repvik.

Alta tok ledelsen da Dag Andreas Balto satte et frispark i vinkelen, men gjestene kom tilbake halvveis ut i den andre omgangen. Alta presset hardt de siste minuttene og fikk betalt da Mats Frede Hansen stusset Vegard Braatens corner videre til Christian Reginiussen som kunne skli Alta i ledelse. Men bare minuttet etter kom altså utlikningen, og det var det siste som skjedde i kampen.

– Vi gjennomfører en god første omgang, men burde ledet mer enn 1-0 til pause. I andre omgang ble det mye brudd, og store avstander gjorde at de fikk styre mer av spillet. Fra 70. minutt tok vi derimot over igjen, men alt i alt, ser vi kampen under ett, så  er ikke uavgjort så galt resultat, sa Repvik som likevel kan si seg fornøyd med sesongstarten.

– Om noen før seriestart sa at vi skulle vinne fire og spille to uavgjort i de seks første kampene ville vi naturligvis takket ja. Vi burde vunnet i dag, men er forstatt i toppen og er fornøyd med det, sier han.

På stillingen 1-1 bommet først Vegard B. Braaten på straffespark for Alta før Alta-keeper Daniel Rojas reddet straffesparket til Askers Marcus Mehnert.