En prosjektstilling i NRK sapmi gjorde at Ann Solbritt Logje vurderte å trappe ned satsingen på fotball. Hun ble ønsket velkommen til Alta IF dersom hun ønsket det, men nå har hun gitt trener Odd Inge Johansen og lagvenninnene i BUL beskjed om at hun likevel vil være med på satsingen og spille 1. divisjon.

– Det er vi veldig glade for. Hun starter treningen denne uka sammen med oss og skal få bruke tid på å komme tilbake i toppform. Andre har fylt hennes rolle veldig bra mens hun har vært borte, men når hun nå kommer i form vil hun bli vurdert på samme linje som resten av troppen, sier trener Johansen om Logje som i helga spilte på BUL 2 som tok tredjeplassen i Kraftlagsturneringa.

God offensiv trening

1.-divisjonslaget gikk gjennom turneringa uten baklengsmål. Johansen sier de til tross for solide seire fikk godt utbytte av deltagelsen.

– Vi kunne desverre ikke være med i fjor da vi hadde planlagt treningskamper sørpå, men i år var vi aldri i tvil om at vi skulle delta selv om vi skjønte at motstanderne var svakere enn oss.  Vi setter pris på den jobben som gjøres i andre klubber og synes det er bra når sju lag stiller. Det er viktig for oss å vise oss fram og jeg tror det er greit for andre spillere å møte oss for å få referanser på hvordan det er å møte et lag som skal spille 1. divisjon, avslutter han.