Alta IF - BUL 12-27:

Onsdag kveld var det klart for sesongens første seriekamp for damelagene til Alta IF og BUL. Gjestene fra Bossekop var store favoritter, og selv om det ikke gikk knirkefritt hele veien, vant de lokaloppgjøret med god margin.

Som Tverrelvdalen sist lørdag slet hjemmelaget foran mål de første 30 minuttene, og de noterte seg bare for fire nettkjenninger.

I første del av andreomgang hevet Alta-damene seg, mens BUL slet med å finne veien til nettmaskene. Scoringsmessig var det jevnt mellom lagene i denne perioden, og en stund var faktisk Alta IF det mestscorende laget.

BUL snudde det i andre halvdel, men vant bare omgangen 12-8. Kampen endte 27-12 i BULs favør.

BEDRE ETTER PAUSE: Alta-damene hevet seg etter en svak førsteomgang. Foto: Karl Eirik Steffensen

Begge lags trenere stakk rett i garderoben etter kampen, så A-sporten kommer tilbake med sitater i torsdagens papir- og E-avis.

Kampfakta

3. divisjon kvinner

Altahallen

Alta IF - BUL 12-27 (4-15)

Mål for Alta IF: Ingvild Eriksen 6, Karina Sivertsen 2, Kristine Mannsverk 2, Sigrid Bjørneng Sagen 1 og Aude Ulsrud 1

Mål for BUL: Amanda Biti Brendgen 7 (1), Therese Heggheim 4, Ida Merethe Paulsen 4, Hanna Lyrek 3, Vera Nordeidet 3, Katharina Nikolaisen 2, Tonje Tauselv 2, Lisa Lampe Hagberg 1 og Guro Elde 1

Dommere: Rune Medlie og Kai Roger Olsen