BUL og Alta IF samarbeider om et lag i gutter 18-årsklassen denne sesongen, og prosjektet på tvers av klubbgrensene fikk en formidabel start på regionsseriespillet. De møtte Harstad og Bodø to ganger, og samtlige matcher ble vunnet med solid margin. De slo Harstad 33-18 og 26-17, samt Bodø 28-17 og 33-15.

– Guttene gjennomførte syv og en halv av åtte omganger på en særdeles god måte. Begge forsvarsformasjonene fungerte nærmest optimalt. Både i 6-0 og 3-2-1 gjorde guttene en kanonjobb, og Erlend Toft i målet vårt kunne plukke ned pressede skudd. Det var her vi la grunnlaget for triumfene, forteller trener Rune Skaufel.

Nevnte Erlend Toft valgte å prioritere G18 foran A-laget sist helg, og det var naturlig nok trenerteamet veldig godt fornøyd med. Men det var ikke bare defensivt at gjengen fra BUL og Alta IF leverte varene. Fremover på banen ble det scoret mange mål - 120 for å være helt nøyaktig. Det gir et snitt på 30 scoringer per kamp.

– Vi gjorde en kollektivt solid jobb i samtlige fire kamper, og alle spillerne som var med på turen tegnet seg på scoringslista. Nå skal vi gjennomføre en god treningsuke, så er vi klare for kommende helgs kvalik til Lerøyserien. Her skal vi møte Bjørnar og Sarpsborg, sier han.