Ole Henrik Kristiansen ledet BULs herrelag sammen med Kai Olsen og Kai Erik Bull forrige sesong. Kristiansen fortsetter i teamet, men nå er det Rune Skaufel som skal være hovedtrener. Duoen får med seg Jan Nikolaisen som målvaktstrener.

– Dette er jo reneste «Dream Team», fastslår en fornøyd Skaufel, som får anerkjennende nikk fra sine to kolleger.

Kjenner spillerne

Også på damesiden blir det endringer. I 2015/2016-sesongen var det først Anita Håkegård Pedersen som hadde hovedansvaret. Deretter tok Bengt Fjellheim styringen ut sesongen. Nå er det Vebjørn Slettli som skal lede de talentfulle BUL-damene, og den jobben skal han gjøre samtidig som han spiller 2.-divisjonshåndball i naboklubben Alta IF.

– Jeg ser veldig frem til å ta fatt på denne utfordringen. Jeg har ledet noen treningsøkter tidligere, så de aller fleste kjenner meg fra før. Spillergruppa har tatt godt imot meg, og jeg har inntrykk av at jentene er motiverte og klare for en ny sesong. Dette blir spennende, fastslår Slettli, som mener det skal gå greit å kombinere trenerrollen og spill for Alta IF.

– Seriesystemet legges om også på damesiden. Nå blir det to avdelinger her i nord, noe som betyr mindre reising og færre kamper. Det gjør at vi trolig unngår krasj med Alta IFs matcher. Det vil nok bli hektisk i perioder, men det skal jeg takle, smiler Slettli.

Ønsket større team

Sportslig leder Lotte Bellika har stor tro på trenerløsningene.

– Jeg er veldig godt fornøyd. Å få på plass en ny trener på damesiden var en større utfordring enn vi hadde sett for oss, så det var godt å få et positivt svar fra Vebjørn. Vi ønsket et større team rundt han, men det har vi ikke lyktes med. Det er tøft gjort å ta på seg en slik rolle samtidig som han spiller i 2. divisjon selv. Det imponerer oss, samtidig som vi tror at han kan bidra med mange nye og spennende ideer, kommenterer Bellika, som selv skal både spille og bidra som hjelpetrener når Slettli er indisponibel.

Hun er sikker på at trioen Skaufel, Kristiansen og Nikolaisen vil lykkes på herresiden.

– De kjenner spillerne godt og er flinke til å skape entusiasme og lagfølelse. Jeg føler meg trygg på at denne trioen vil sørge for mange herlige øyeblikk på håndballbanen kommende sesong.