Løpene i Romsdal markerte starten på årets konkurransesesong, og orienteringsløperne fra Alta o-lag sviktet ikke på hjemmebane. Klubben hadde folk øverst på pallen i ni av klassene.

Bruk piltastene for å bytte bilde!

– Jeg er veldig godt fornøyd med helga sett under ett. Vi gjennomførte treningssamling i tillegg til konkurranser både lørdag og søndag, og tilbakemeldingene har vært upåklagelige. Rundt 25 ungdommer deltok på samlingen, mens cirka 80 løpere stilte til start i konkurransene. Vi har all grunn til å være fornøyd med arrangementet som helhet, fastslår leder Thomas Frost.

I tillegg til deltakere fra Alta, Neverfjord, Øst-Finnmark og Nord-Troms hadde en gjeng med orienteringsløpere fra Hedmark tatt turen nordover. De stortrivdes i det fantastisk flotte terrenget i Romsdal i Tverrelvdalen.

– Det var veldig moro med besøk sørfra, og de var strålende fornøyde med oppholdet her i Alta. Vi har god erfaring med å arrangere løp, så det var ikke noe problem å få fullført dette med stil. Terrenget her i Alta-området er perfekt for orientering. Det var en fin helg på alle måter, avslutter han.

Link til resultatene fra Alta 2-dagers finner du her!