Søndag skulle BUL møtt Ankenes til dyst i Idrettens hus i Narvik. Men BUL-damene reiste aldri sørover for å spille sesongens siste seriekamp.

– Dette oppgjøret skulle opprinnelig vært spilt før jul. Våre damer var på plass for å spille kampen, men Ankenes hadde ikke klart å booke hallplass. Det var ikke vår feil, så vi synes ikke det var rett at vi på nytt skulle reise helt til Narvik for å spille en kamp som burde vært ferdigspilt for lenge siden. Det koster mye for reise og overnatting, så vi foreslo at vi kunne møtes i Bardu for å dele litt på utgiftene. Det var ikke Ankenes interesserte i. Da ga sportslig utvalg beskjed om at det ikke ville være aktuelt for oss å møte til denne matchen, forteller BUL-trener Bengt Fjellheim.

Han synes det er beklagelig at BULs håndballdamer måtte ende sesongen på denne måten. Men han stiller seg hundre prosent bak klubbens avgjørelse.

– Normalt sett ville vi spilt kampen uten protester. Men dette var en spesiell situasjon, og jeg synes vi har strukket oss langt for å komme frem til en løsning som fungerer for begge parter. Når Ankenes sa blankt nei til det var det lite annet vi kunne gjøre. Da får vi bare akseptere at det ble tap i siste serierunde, kommenterer Fjellheim, som ikke har tatt stilling til sin videre fremtid som sjef for BUL-damene.

– Jeg har bare signert en avtale som strekker seg ut denne sesongen. Nå skal vi ganske snart ha et evalueringsmøte der trenerteam, spillere og sportslig utvalg får lufte sine meninger og synspunkter. Jeg vil gjerne vite hvilke spillere som fortsetter før jeg tar stilling til en eventuell kontraktsforlengelse.

PS! Alta IFs håndballdamer har hatt en meget tøff sesong, men fikk en kjempeopptur i helga. De slo Bardu 13-12 i Barduhallen. Det var sesongens første borteseier, og lagets andre triumf totalt sett. De vant også hjemme mot bunnlaget Vadsø Turn i desember i fjor.