Team DnB NORs Sven Tore Nilsen måtte natt til søndag gi seg på grunn av mageproblemer. Han startet ut fra Sørstraumen i går, men ga seg ved nødstasjonen mellom sjekkpunktet og Bidjovagge.

- Jeg måtte flere ganger på do og hadde ikke krefter igjen, sier Nilsen til arrangørens nettside.

Han ble på nødstasjonen en god stund før han syklet den siste delen til Bidjiovagge sammen med sammen med et av de siste lagene i løypa.

Lagkamerat Sigurd Beldo valgte å sykle videre sammen med Team Glød, men er dessverre ute av konkurranse. Han kan imidlertid få fullført rittet dersom han kommer i mål sammen med Glød.

Men det var ikke lenge han fikk sykle sammen med Team Gløds Trygve Nygård. Han måtte dessverre droppe ut av rittet da de ankom Masi. Årsaken skal være et dårlig kne.

Nygård var en del av et tremannslag noe som betyr at Per Kåre Jakobsen og Håvard Fagervold Olden kunne fortsette og fortsatt konkurrere om en god plassering. Sammen med Beldo ankom de Suosjavre som fjerde lag klokken 19.59. De startet den 32 kilometer lange turen til Nedre Mollisjok klokken 20.48 søndag kveld.

Sven Tore Nilsen (bak) er ute av årets ritt grunnet mageproblemer, mens Sigurd Beldo sykler videre med et annet lag. Foto: Halvorsrud/Offroad Finnmark
Trygve Nygård (t.v.) i Team Glød måtte trekke seg i Masi grunnet smerter i et kne. Foto: Halvorsrud/Offroad Finnmark