Alta IF møtte Lødingen til dyst på lørdag i Altahallen. Sist gang de to lagene møttes ble det en jevn affære. Det ble det ikke på noen som helst måte på lørdag.

– Når man ligger under 24-11 til pause så sier det seg selv at man burde gjøre drastiske endringer. Lødingen gjorde ikke tilstrekkelige endringer, og dermed kunne vi gå ut i 2. omgang og spille vårt eget spill, uttalte Ingebrigtsen etter kampen. Lødingen var ikke egentlig dårlige i dag, men vi spilte dem dårlige, påpeker han.

Opprykket er innen rekkevidde

– Ja, opprykk er per nå sannsynlig. Vi spiller bra håndball, og vi vinner kamper. Sesongen er ikke over enda, men slik det ser ut nå ligger vi godt an til å rykke opp, erklærer den seiersvante treneren.

– Vi gjorde det meste riktig offensivt i dag, og da blir det mye enklere å vinne kamper, legger han til.

Fremdeles litt å gå på

Likevel har tabell-eneren litt å gå på mener Ingebrigtsen.

– Selv om vi scorer mange mål og spiller bra i angrep, så er det fortsatt mye å gå på defensivt. Der er ikke alt som det skal være.

Og tallene taler Ingebrigtsens sak. På tross av at Alta IF ligger øverst på tabellen er de likevel det laget som har sluppet inn nest flest mål denne sesongen. Bare Lødingen har sluppet inn flere. Ingebrigtsen tror at dette vil bedre seg dersom han får inn flere spillere har lyst til å satse på håndball.

Alta IFs neste kamp er søndag 22. februar mot 7. plass Bravo. Kampen spilles i Altahallen.