Det er NRK og Katrine Nagy Opdahl i underholdningsavdelingen som opplyser at den samiske artisten er en av hovedgjestene. Hva SlinCraze skal snakke om i det populære talk-showet opplyses ikke, men det antas at den samiske artisten fra Masi vil snakke om en tøff oppvekst med mye mobbing.

Møter skandaleordfører

Tilsendt billedmateriale viser at Nils Rune Utsi vil møte den tidligere ordføreren i Bergen, Trude Drevland, som har hatt et fall fra å være en av landets mest populære lokalpolitikere til å bli rikskjent for mulig korrupssjon, en sak som foreløpig ikke er avgjort.

Gode seertall

Lindmo har fått skikkelig fotfeste hos TV-publikum. Katrine Nagy Opdahl forteller at seertallene til de tre siste programmene av NRK Lindmo er 653.000 i snitt, med en markedsandel på mer enn 50%. Dette er for første lineære visning, altså tv-sendingen lørdag kveld. I tillegg kommer repriser og tall fra nettspilleren.

Tøff  unge år

Nils Rune vokste opp i bygda Masi i Finnmark. Musikkarrieren startet da han ble fysisk og psykisk mobbet på skolen. Han ble etter hvert lei av dette, og fant løsningen ved å skrive tekster, og rappe. Han har opptrådt på flere skoler i landet, hvor han snakker om mobbing og bakgrunnen for musikkarrièren. Han forteller om hvordan musikken ga ham respekt. Tekstene hans har ofte samme sammensetning som artisten Eminem sine tekster.