Lørdag klokken 15:00 møtte to formsvake 3. Divisjonslag hverandre til dyst på COOP-banen i Bossekop. BUL hadde tapt alle sine tre første kamper, mens Skjervøy hadde tapt to av sine første tre. Begge lag hadde med andre ord alt å spille for.

Skjervøy tok en tidlig ledelse, men BUL utlignet ikke lenge etterpå. Hele kampen var egentlig svært jevnspilt, og uavgjort virket hele tiden som et rettferdig resultat. Men så virket BUL som et helt annet lag.

Mot slutten av andre omgang så BUL ut til å forstå at de trengte tre poeng. De presset nemlig veldig høyt, og skapte mange flotte angrep på rad i denne perioden. Det resulterte etter hvert i et mål av Johan Anthony Eira Logje. Logje ble spilt frem av Torbjørn Thoresen Mofoss, og satte sikkert inn seiersmålet.