– Det er jo fantastisk at vi opplever et sånt rush med folk allerede i dag. I formidag solgte vi to leiligheter for tilsammen 10 millioner kroner. Artig og veldig spennende, fortsatte Wæraas.

Han må selge totalt 20 for å kunne sette i gang første byggetrinn.

– I Kvileskogen solgte vi 60 på en time. Det blir nok ikke så vilt her. Men eiendomsmegleren sier vi har alle nødvensige salg i boks før snøen kommer. Klarer vi det, er jeg fornøyd, slo han fast.

Løfter nabolaget

Også naboene var spent på utviklingen og ikke minst nabolagets fremtidige utseende når de første blokkene reiser seg.

Prisene og størrelsen på leilighetene vil variere fra i underkant av 3,4 millioner for de minste på 67 kvadratmeter, opp til drøyt 7,8 millioner for de største på 158 kvadratmeter.

– Det var nok en del av det fremtidige nabolaget som satt inni teltet i dag, slo Wæraas fast.

– Ja, vi har fått inn flere bud allerede i dag. De første lyder på prisantydning og står til tirsdag klokken 12. Har ingen bydd over innen da, selges leiligheten for den prisen som ble lagt inn i dag, forklarer prosjektleder og daglig leder ved Eiendomsmegler1, Lars Erling Lossius.

Men det betyr i praksis at prisen kan bli høyere, hvis noen byr over innen fristen.

– Først trodde vi rundt 50 ville komme. Så innså vi at kanskje så mange som 100 ville dukke opp. Nå ser vi at teltet ble for lite og i alt var nok godt over 120 innom, anslår Lossius.

STOLT: Tore Wæraas hevder han har jobbet i nesten 10 år med prosjektet som nå har fått navnet Havspeil.