Det er mange som ønsker å proklamere sin kjærlighet til kona gjennom skrift på T-skjorta. Gunnar «Puskas»Schwaiger sine T-skjorter med meldingen «I love my wife» er blitt revet ned fra stativet i butikken hans i gågata i Alta sentrum etter TV2-programmet «Ramm og Tørnquist redder Norge» torsdag.

– Jeg er utsolgt for T-skjorter, og «I love my wife» har jeg 18-19 på venteliste for. Det har vært helt sinnssykt, ja, sinnssykt er bare fornavnet, forteller Puskas.

UTENFOR A4-BOKSEN: Lisbeth og Puskas var kjent for sin varme og raushet. Kjærligheten ble livslang. Nå selger han alt han har av T-skjorten med skriften "I love my wife". Foto: Privat

– Det virker som alle har sett de greiene, det var helt vilt på fredag. De ringte fra Holmestrand, Stavanger, Oslo og Tønsberg. De ville ha den T-skjorta. En annen som har gått godt er den «når det går for presten så drypper det på klokkeren». Alt gikk, men det kommer ny kolleksjon om et par uker, humrer Puskas.

Han har også fått telefon fra Rorbua i Tromsø, som vil ha Puskas inn som en del av oppvarmingen før cupkampen mellom Tromsø IL og Odd 25. mai. Som kjent er Skien-gutten Puskas en svoren Odd-fan.

Det drypper med andre ord veldig på klokkeren om dagen.

– I forhold til en vanlig fredag så doblet jeg omsetningen denne uka, og det har fortsatt i en bra stim i dag også, fortakte han lørdag ettermiddag.

Puskas hadde litt delte forventninger til å være med i TV2-serien. Den handler om utkantbutikker som sliter, ja, som gjerne er på konkursens rand.

– Men butikken min går ikke dårlig, det er bare pissprat. Det er jo ikke lenge siden det var stykke i Altaposten om at vi gikk flere hundre tusen i pluss. Dette med at det er en butikk som sliter er noe de har funnet på, bare for å lage reality, slår Puskas fast.

– Men er du fornøyd med måten du ble fremstilt?

– Ja, alt i alt så var det veldig bra. Og responsen har jo vært helt sinnssyk, og det er bare positive tilbakemeldinger – fra hele landet, fastslår Puskas

De ringte fra produksjonsselskapet Monster fredag og sa de var kjempefornøyde med seeroppslutningen.

– Inkludert Liverpool-fansen, som hadde tatt opp programmet, snakket de om nærmere 500.000, så nå tar det greit av her...neida, det gjør ikke det, men nå skal jeg likevel roe litt ned, slår Puskas fast.

– Det er moro så lenge det varer, men det går nok fort over, slår han fast.