Gjestene fra Nordlysbyen kjempet tappert i drøyt 90 minutter, og oppgjøret på Alfheim så ut til å ende 0-0.

Men på overtid satte Zdenek Ondrasek inn vinnermålet til enorm jubel fra et svært lettet hjemmepublikum. Sekunder senere blåste dommeren av søndagens 1. divisjonskamp, og Tromsø sikret dermed tre poeng i grevens tid.

Alta IF hadde sine sjanser, men det var ikke ufortjent at TIL stakk av med alle poengene. Hjemmelaget hadde blant annet en avslutning i tverrliggeren.

- Det var en utrolig kjedelig avslutning på kampen. Guttene leverte en kjempeinnsats og hadde fortjent mer enn dette, sa en skuffet Alta IF-trener Rune Repvik til A-sporten etter 0-1-tapet for Tromsø.

- Vi slapp de litt enkelt til i starten, men etter de første 20 minuttene ble det bedre. Sjansene vi kom til i 1. omgang var store, og det er slike muligheter man må sette for å ta poeng i slike kamper. Men TIL var bedre enn oss, og etter hvert handlet det meste om å redde ett poeng. Veldig surt at poenget glapp på overtid av overtida, fortsatte Repvik.

Alta-spillerne skal ha to dager med egentrening i neste uke, men får ikke mer påskeferie enn fri på lørdag. Mandag 21. april er det klart for tredje serierunde i 1. divisjon. Da møter Alta IF Sandefjord på hjemmebane.