Even Sjøgren har vært en del av Alta IFs A-lagsstall i to sesonger, men har måtte ta til takke med enkelte innhopp for førstelaget. Hovedarenaen for kjøllefjordingen har vært i 4. divisjon. Nå blir det endringer på det når han skal spille 3.  divisjon med BUL.

– Vi er blitt enige med Alta IF om en utlånsavtale på Even som jeg anser som en meget spennende spiller. Han er godt trent og det er lett å se at han har fått mye igjen for å trene med Alta sitt A-lag. Even vil tilføre laget vårt mye, sier BUL-trener Odd Inge Johansen som ikke får spilleren med på samtlige treninger.

– Rune Repvik (Alta-treneren) er enig med meg om at han er spennende så de ønsker ikke å slippe han helt. Even skal derfor fortsatt trene litt med Alta IF, legger Johansen til.

Alta IF har tidligere i høst fått Runar Overvik fra BUL. Nå får BUL to spillere tilbake når også keeper Eirik Andreassen (17) i dag signerer for BUL.

– Jeg har tenkt mye på keepersituasjonen og vurderte lenge å jakte utenfor fylkesgrensa. Når Eirik nå signerer stopper vi jakta og satser på han og vår egen Lars Larsen (16) som spilte 4. divisjon i fjor. Keepere vokser ikke på trær og får ikke de unge lokale keeperne sjansen vil ikke situasjonen bli bedre. Derfor gir vi dem en enestående mulighet for å spille 3. divisjon, sier Johansen som trolig også vil få inn en unggutt til som tilknyttes 4.-divisjonslaget.