Alta IBK - Harstad 10-9

Det ble en svært spennende kamp mellom topplagene i divisjonen. Etter første periode var det hjemmelaget som lå foran med stillingen 5-3 i BUL-hallen. Etter hvilen kom gjestene sterkt tilbake og lå ved et punkt to mål foran Alta med stillingen 5-7. De sortkledde hentet seg imidlertid inn igjen og da det gjensto to minutter av perioden utlignet de til 7-7.

Tidlig ut i den siste perioden fikk Alta to kjappe utvisninger og måtte spille to minutter med kun tre spillere på banen. Det åpnet opp for gjestene som scoret to kjappe og gikk nok en gang opp i ledelsen. Hjemmelaget hentet seg nok en gang inn igjen og to minutter senere var det  på ny likt mellom de to lagene. Da åtte minutter var spilt av den siste perioden satt Alta inn nok en scoring til 10-9. En stilling som de klarte å forsvare helt inn. Dermed fikk Alta-herrene med seg to viktige poeng i kampen om seriegullet.

I morgen formiddag møtes lagene til nok et oppgjør i BUL-hallen.