Dessverre var ikke resultatene fra klasse MX2 16 år+ kommet med i gårsdagens sak fra den fjerde NNM-runden på Kvenvikmoen.

Men gledelig nok var det en altaværing som sto øverst på pallen. Njål Digre kjørte suverent raskest og slo klubbkameratene Marius Granshagen Nord og Espen Kristoffersen med solid margin. Han vant begge sine heat på en overbevisende måte.

– Kjøringa gikk veldig bra, og mulighetene for å vinne klassen sammenlagt er helt klart til stede. Det ser lovende ut, sier Digre til Altaposten.

NNM startet i Vardø og Vadsø 22.- og 23. august. Her ble Alta-kjøreren nummer fire første dag og nummer to dagen etter. Klubbkollega Daniel Hammari vant begge løp.

Hammari er nå skadet, og det har Digre utnyttet til fulle. Med førsteplass både i Nordreisa og på Kvenvikmoen leder han sammenlagt.

– Det er viktig å holde seg skadefri. Sånn er det med alt. Den som gjør alt rett over tid tar tittelen hjem. Det blir spennende å se om det holder helt inn for meg, kommenterer unggutten.

Digre er søkkimponert over det flotte, nye anlegget ute på Kvenvikmoen.

– Det er helt fantastisk. Maken til motorsportopplevelse finner man ikke i Nord-Norge. Den totale pakka med grus- og asfaltbaner gir enorme muligheter både sommer og vinter, fastslår motocrosskjøreren.

Neste NNM-runde kjøres i Kirkenes til helga. Uka etter avsluttes mesterskapet i Lakselv.