BUL - Stakkevollan 5-2: Therese Vollan Kristensen (2), Johanne Bjørnå (2) og Camilla Krogh sørget for tre poeng hjemme på Coop-banen søndag kveld. BUL har ingen mulighet til å ta igjen serieleder Fløya, som har vunnet samtlige kamper denne sesongen. Men de kjemper en tøff kamp om andreplassen i 2. divisjon avdeling 9. Det var derfor viktig at de blåkledde fra Bossekop satte Stakkevollan på plass.

– Jeg er veldig godt fornøyd med prestasjonene. Nå begynner vi å få spillet til å sitte slik vi ønsker. Det har vært en enorm utvikling siden vi startet dette prosjektet i vinter. Dette skal vi bygge videre på, sa en tilfreds BUL-trener Odd Inge Johansen til A-sporten etter matchen.

SCORET TO: Johanne Bjørnå ble kåret til BULs beste spiller. Foto: Karl Eirik Steffensen

Søndagens 5-2-seier gjør at BUL har seks poengs forsprang til Tromsdalen, som er på tredjeplass. Tross tap i Bossekop er fremdeles Stakkevollan med i kampen om sølvmedaljene. Mens BUL har spilt 11 kamper, har TUIL og Stakkevollan bare gjort unna helholdsvis åtte og ti matcher. Stakkevollan er ett poeng bak Tromsdalen.

– Det er et vanvittig potensial i dette laget. Nå skal vi nyte øyeblikkene, gi oss selv flere gode opplevelser og fortsette den fine utviklingen. Det er bare å glede seg til fortsettelsen, fastslo Johansen.

Det er kun BUL og Stakkevollan som har spilt kamp i denne avdelinga i helga. Fløya møter Bardufoss på hjemmebane mandag.

BULs neste kamp er hjemme mot sølvrival Tromsdalen. Den spilles lørdag 12. september.