BUL - HFK 2-0: Med nedrykksspøkelset hengende over seg møttes BUL og Hammerfest til bunnoppgjør på Coop-banen. Foran søndagens match lå Jon Steinar Eriksens mannskap på nestsiste plass i 3. divisjon avdeling 12, mens HFK lå på plassen over.

Scoringer av Martin Mathisen og Even Sjøgren sørget for tre særdeles viktige poeng. Lagene byttet samtidig plass på tabellen. Når 16 serierunder er unnagjort er det kun Porsanger som ligger dårligere an enn laget fra Hammerfest.

SCORET: Martin Mathisen ble kåret til BULs beste spiller. Foto: Karl Eirik Steffensen

BUL har nå kontakt med Alta 2, Salangen og Skjervøy, som er henholdsvis tre og to poeng foran bossekopingene.

TRENERDUELL: Jon Steinar Eriksen vant duellen mot Remco Boere. Foto: Karl Eirik Steffensen

– Det var godt å dra i land denne seieren. Jeg synes vi sto løpet ut, og er veldig fornøyd med måten vi forsvarte oss på. I første omgang var vi gode. Det ble mer oppstykket spill etter pause, men guttene skal ha honnør for at de holdt konsentrasjonen oppe i 90 minutter. Vi har rotet bort en del poeng på dette tidligere. Det var en tålmodighetsprøve som vi besto på en fortreffelig måte, sa BUL-trener Jon Steinar Eriksen til A-sporten etter kampen.

Andre resultater: Ishavsbyen - Fløya 2-2, Alta 2 - Skjervøy 3-2, Skarp - Salangen 2-4, Bjørnevatn - Kirkenes 1-1, Tromsø 2 - Porsanger 8-1.