BUL tok søndag i mot Salangen på Coop-banen til et bunnoppgjør i 3 divisjon herrer. BUL lå før kampen kun et poeng foran bunnlagene HFK og Porsanger, men bossekopingene hadde en kamp til gode.

Første omgang var ingen velspilt affære av noen av lagene, og omgangen var mest preget av kriging mellom bossekopingene og et fysisk tøft Salangen-lag. Med unntak av Magnus Nilssens stolpeskudd var det lite finspill som varmet publikummet i det kjølige været.

Kun sekunder etter at andre omgang ble blåst i gang fikk Andreas Randa presset Salangen-stopper Martin Anton Solhaug tilstrekkelig til at han satte ballen i eget nett. Salangen som hadde lagt seg svært lavt i banen og satset på å stenge igjen bakover, måtte nå frem i banen for å jakte utlikning. Det fikk BUL utnyttet etter 64 minutter, når Magnus Nilssen stormet ned gjennom BULs høyreside og serverte Magnus Arnason på åpent mål. Unggutten gjorde ingen feil og satte ballen enkelt i mål. BUL holdt unna for presset Salangen prøvde å sette mot slutten, og kunne til slutt slippe jubelen løs for tre viktige poeng.

– Årsbeste av oss

BUL-trener Jon Steinar Eriksen var strålende fornøyd med prestasjonene.– Dette var enkelt og greit årsbeste av oss. Vi visste hva Salangen kom med og har trent hele uken spesifikt mot å stå i mot lange baller og dødballer. Vi rydder unna og vi følger kampplanen helt ut. I tillegg til at at det defensive sitter bra, så har vi en ro med ballen i laget som vi ikke helt har hatt tidligere. Det var en stor lettelse å slå Salangen i dag, sa han etter kampen.

Kampfakta:

3. divisjon menn avd. 12

Coop-banen

BUL - Salangen  2-0 (0-0)1-0 Selvmål Martin Anton Solhaug (45 min)2-0 Magnus Arnason (64 min)

Gult kort: Andre Jenssen, Martin Strøm (BUL)

Dommer:  Sander Johannessen (Lysekloster IL)

Tilskuere: ca 80.

BULs XI (4-4-1-1):Lars-Johan Larsen - Kristian Skorpen Andersen, Brage Angell, Martin Strøm, Aksel Karlstrøm - Magnus Arnason, Martin Mathisen, Ole-Christian Stamnes (Even Sjøgren fra 64.), Andre Jenssen (Torbjørn Mofoss fra 64.) - Andreas Randa (Kenneth Brattfjord fra 85.) - Magnus Nilssen