Alta IF-kaptein Andreas Markussen rakk knapt nok å komme i kampform før han igjen ble satt ut av en ny skade. Nå frykter han at de to neste kampene ryker for hans egen del.– Det er ganske fortvilende. Jeg har vært mye plaget med lyskene, og jeg blir liksom ikke helt bra, sier han til A-sporten.

Etter å ha vært til en grundig sjekk går det mot et avbrekk på to kamper for Markussen. Han mister med all sannsynlighet oppgjørene mot Notodden og Lillestrøm 2.– Det var selvsagt veldig kjedelige nyheteter å få, men sånn er gamet, sier han.

Meldingen fra det medisinske apparatet må ha vært som et slag i trynet for Alta-kapteinen. Det er kun tre måneder siden han ble spilleklar etter å ha vært plaget med den andre lysken. – Jeg «dura på» så fort jeg fikk muligheten sist, og det bidro nok til at skadeoppholdet ble lengre enn nødvendig. Nå har jeg blitt flinkere til å kjenne etter og roe ned hvis nødvendig.

Vil bidra fra sidelinjen

Alta IF er inne i en tung periode sportslig, og behovet for å ha den oppofrende kapteien på banen har sjeldent vært større. – Det er ergelig å ikke kunne bidra på banen, men jeg skal være med på å backe opp guttene fra sidelinjen, melder han.Narvikingen har stor tro på at Alta IF vil slå hardt tilbake allerede i helgens hjemmekamp mot Notodden. – Ønsket om seier er større enn før, og jeg ser på gutta at revansjelysten er enorm. Jeg har stor tro på at vi får betalt til slutt. Vi har vært litt uheldige som ikke har fått med oss poeng fra de to siste kampene etter ferien, men nå skal vi kickstarte vårsesongen med en seier, avslutter han.

Markussen satser på å være tilbake til borteoppgjøret mot Nybergsund 16. august.