Med bare tre triumfer på de ti første kampene trengte BUL en seier hjemme mot Skarp lørdag ettermiddag. Men som så mange ganger før denne sesongen sviktet bossekopingene sine trofaste hjemmesupportere. Gjestene fra Tromsø vant 3-1 og klatret til tredjeplass på tabellen. BUL ble stående på ni poeng, og har kun Hammerfest og Porsanger bak seg i 3. divisjon avdeling 12. De har begge åtte poeng ved halvspilt serie.

SCORET: Mihkku Måsø satte inn BULs eneste mål mot Skarp. Foto: Steffensen

– Jeg er selvsagt ikke fornøyd med resultatet, men ser heller ingen grunn til å svartmale situasjonen fullstendig. Det er ingen krise i klubben, i hvert fall ikke ennå. Vi hadde noen gode perioder i denne kampen. Dessverre klarer vi ikke å prestere på et høyt nok nivå i 90 minutter, og da blir det vanskelig å ta poeng. Vi forsvarte oss ikke godt nok i denne kampen, sier BUL-trener Jon Steinar Eriksen til Altaposten.

Nå venter en måneds fotballferie i 3. divisjon. Det er Eriksen glad for.

– Jeg tror vi trenger å koble av litt. Vi skulle gjerne avsluttet vårsesongen på en bedre måte, men det får vi bare legge bak oss. Det har vært en tøff sesong for oss alle. Nå må vi bare lade batteriene skikkelig og komme mye sterkere tilbake etter ferien, avslutter BUL-sjefen.