Jan Nikolai Pedersen (48), opprinnelig fra Kvalfjord på Stjernøya, viste denne uka at han fortsatt er målfarlig. Det samme gjorde sønnene Borgar (17) og Gregor (19) da Indrefjord 2 slo Honningsvåg 2 hele 5-1 på bortebane i 5. divisjon.

– Det er vel ikke helt vanlig at far og to sønner scorer i samme kamp. Men at jeg fortsatt får lov å være med er veldig artig, sier 48-åringen.

På slutten av 80-tallet spilte kvalfjordingen for Stjernøy IL og var en sesong i Nuvsvåg IL tidlig på 90-tallet før det ble en lang pause fra fotballen. I 2011 var han tilbake på banen for Hammerfest 3 før han tok overgang til Indrefjord som i år har lag både i 4.- og 5. divisjon.

Å være en del av samme lag som sønnene ser han på som et gode.

– Jeg har vært trener for dem i mange år helt fra jeg måtte hjelpe dem å knyte skoene, så at vi nå er en del av det samme seniorlaget er morsomt. Vi får et tett forhold og miljøet i laget og klubben er fantastisk. Vi reiste 17 mann til Honningsvåg og kunne helt sikkert hatt med enda flere, sier 48-åringen.

– Hvordan tar guttene det å spille sammen med pappa?

– Jeg tror det går greit, men de varierer litt i hva de kaller meg. Gjør jeg det bra kaller de meg gjerne pappa, men når de skal strekke meg opp bruker de gjerne navnet mitt, avslutter han med et smil.