Alta får besøk av Nybergsund i Finnmarkshallen i ettermiddag og trener Rune Repvik har tatt ut samme tropp som mot Lillestrøm 2 (7-1-seier)

– Troppen er den samme, men det betyr ikke at vi blir å spille med samme mannskap og på samme måte. Jeg ønsker derimot ikke å gå ut med noe før lagoppstillingen er offentlig. Motstanderen skal få ha sine antagelser, men de skal aldri få vite hva som møter dem av verken spillere eller formasjon, sier Repvik som før sesongstart sa at de kom til å variere i formasjon, nettopp for at de ønsker å være mer uforutsigbare for motstanderne.

Kampen hører du direkte på radio Alta her. Sendingen starter klokken 15.30 med kampstart klokken 16.00.

Ett poeng

Mens Alta IF står med fire poeng etter uavgjort 3-3 på Notodden og hjemmeseier mot Lillestrøm 2 står gjestene, som er tippet på øvre halvdel av tabellen, med kun ett poeng etter to kamper. I første kamp tapte de hele 0-5 borte mot tidligere Alta-spiller Markus Rolandsen og Raufoss før de i andre kamp spilte 1-1 hjemme mot Tor-Mattis Kåven og Notodden.

– Vi forventer en helt annen fotballkamp enn den mot Lilletsrøm 2. Nybergsund har et mye mer voksent lag. De er mer direkte i spillestilen og kommer nok til å forsvare seg på en annen måte enn det vi opplevde mandag. De er neppe like naiv som Lillestrøm 2 så vi forventer en kamp med mye nerve og intensitet, sier Repvik og legger til:

– Historisk sett så blir kampene mot Nybergsund tette. Sett bort fra i 2013 da vi vant 5-0 så har det stort sett endt med uavgjort eller ettmålsseier til ett av lagene.

Raufoss, som ledet tabellen med full pott etter to kamper, møter Strømsgodset 2 samtidig som Alta tar imot Nybergsund.

Kvik Halden vant i går 3-0 borte mot Sprint/Jeløy og står med sju poeng etter tre kamper. Ørn Horten slo Drammen 1-0 og har seks poeng, mens Fram tok sin første seier da de slo bunnlaget Gjøvik-Lyn med 2-0.

Notodden - Moss spilles klokken 18.00 i dag og nabooppgjøret Lillestrøm 2 - Lørenskog spilles mandag.