Bossekop ULs herrelag i fotball reiste ned til Salangen i Troms med ambisjoner om å ta med seg tre poeng hjem igjen. Slik skulle det derimot ikke gå.

– Bra første omgang

Vi spiller en bra første omgang, og har god kontroll på kampen de første førti minuttene, sa trener Jon Steinar Eriksen etter kampen.

Han understreket derimot at den andre omgangen var noe helt annet. Bossekop ULs unge back Torbjørn Mofoss sendte bortelaget i ledelsen etter 48 minutter spilt, men så sloknet gjestene.

Det er nesten litt slemt å si, men guttene daffet helt av etter målet vårt, sa en skuffet Eriksen.   - Man skulle jo tro at man fikk en slags "boost" av å ta ledelsen, men i stedet så slokner vi helt bort. Vi mister initiativet, og vi lar Salangen få lov til å snu kampen.

Neste kamp

BULs herrelag i fotball spiller i norsk 3. divisjon avdeling 12. Neste helg går runde 2 av stabelen, og da skal Bossekop spille mot Fløya.  Kampen spilles lørdag 25. April klokken 14:00 på Coop-banen.