Alta - Finnsnes 4-0:

Alta IF-guttene tar nå fem dager påskeferie med innlagt individuelt tilpasset treningsprogram, men før de dro hver til sitt banket de Finnsnes 4-0 i Finnmarkshallen.

Hjemmelaget var klart best i første omgang og ledet fortjent 2-0 til pause etter scoringer av Thomas Torgersen og Espen Johnsen. Første etter meget pent spill der Magnus Nikolaisen spilte Torgersen gjennom, mens Dag Andreas Balto uegoistisk serverte Johnsen før 2-0.

I andre omgang scoret Sega Ngom to ganger. Først med hodet etter en corner før han på på overtid brukte høyrefoten etter forarbeid av Dag Andreas Balto.

– Vi var opptatt av å vise fram det offensive spillet vårt i større grad i denne kampen og vi har notert ned 12 store målsjanser noe vi er fornøyde med. Defensivt var vi mer solide i strukturen i de to foregående kampene selv om det kom seg litt i andre omgang, sa trener Rune Repvik etter kampen.

At guttene ble slitne mot slutten av kampen skjønner han godt.

– Det er helt naturlig. Vi har trent hver eneste dag denne måneden, så påska kommer godt med nå, sa Alta-treneren som mener Finnsnes har et godt lag og han tror de kommer til å bite godt fra seg i Oddsen-ligaen avdeling 1 der de blant andre møter Tromsdalen, Harstad og Mjølner.

– En positiv kamp av oss mot en god motstander, oppsummerte han.

Alta-kaptein Andreas Markussen fikk spilletid for første gang denne vinteren. Les mer om hans opplevelse av kampen og «comebacket» etter et halvt års skademareritt i mandagens papir-/PDF-utgave av Altaposten.