De tre håndballspillerne fra Alta er tatt ut på samling med G15- og G17-landslaget i Trondheim rett før jul, opplyser forbundet.

For drøyt tre uker siden deltok seks unge håndballtalenter fra BUL og Alta IF på en regional landslagssamling i Trondheim. BUL var representert ved Brage Brendgen, Torkel Hanssen og Matias Skaufel Hindbjørgmo, mens Stian Parken, Alexander Opdahl og Aleksander Maisenhølder var Alta IFs deltakere. Dette var en større samling der svært mange fikk vist seg frem for landslagsledelsen.

– Det var morsomt å få sjansen, og jeg håper på flere muligheter. Jeg synes jeg klarte meg greit, sa Matias Skaufel Hindbjørgmo til A-sporten etter samlingen.

Den unge BUL-spilleren gjorde åpenbart et meget godt inntrykk. Nylig fikk han og klubbkamerat Brage Brendgen beskjed om at de var tatt med i henholdsvis G15- og G17-landslagets treningssamling i Trondheim. Også Alta IF-talentet Stian Parken kom seg gjennom det svært trange nåløyet. Samlingen arrangeres fredag 19. desember til søndag 21. desember, skriver Norges håndballforbund på sine nettsider.

Bodø HK-spillerne Gustav Halvorsen og Torkjell Bjørbækk er også tatt med i G15-troppen som består av 26 spillere, de fleste fra Trøndelag. Martin Bolle fra Gravdal er med i G17-troppen.