– Vi skal følge dramaet mellom Hønefoss og Alta IF så tett det lar seg gjøre. Roger Finjord vil være på stadion, mens jeg, Rune Berger og en gjest er på plass i vårt fotballstudio på Amfi. Vi har som kjent ikke rettighet til å vise kampen, men skal i hvert fall sørge for at alle som ikke fått sett matchen live eller på tv har et meget godt alternativ, kommenterer Frank Halvorsen.

Intervju med Johansen

Mediehuset Altaposten har hele sesongen fulgt Alta IFs bortekamper via nettsendingen «På Sparket». Førstkommende søndag skal det hele avgjøres når Hønefoss og Alta møtes til dyst. Gjestene fra nord må vinne, mens hjemmelaget kun trenger ett poeng for å berge plassen.

– Oppgjøret på Aka Arena har selvfølgelig førsteprioritet, og vi skal hente inn Roger Finjord titt og ofte. Det er viktig for oss å formidle litt av stemningen fra et oppgjør som betyr så mye for begge lag, og ingen gjør det bedre enn Roger. I tillegg skal vi oppsummere sesongen for BUL-damene, og hilse på den deres nye trener Odd Inge Johansen. Det blir en innholdsrik og spennende sending, fastslår programlederen.

Spennende oppgjør

Tidligere Alta IF-trener Rune Berger skal følge oppgjøret fra sofakroken på Amfi. Han er svært spent på utfallet i kampen som avgjør klubbens skjebne.

– Hønefoss er favoritter, ingen tvil om det. Mens Alta var gode og Hønefoss svake før ferien, har lagenes formkurve vært motsatt i høst. De har et solid lag, men det er på ingen måte kjørt. Hønefoss tapte blant annet 1-4 hjemme for Hødd i slutten av september, så det vil ikke være noen stor bombe om Alta vinner, fastslår Berger.

Sendingen starter klokken 11.30 både på Radio Alta og Altaposten.no.