Søndag var det duket for 3. divisjonsoppgjør mellom BUL og Tromsø 3 på Coop-banen på Breverud, og selv om BUL stakk av med seieren gjorde de kampen ulidelig spennende.

Ole Christian Stamnes førte BUL opp i ledelsen 1-0 etter 23 minutter spill, og selv om hjemmelaget produserte flere store målsjanser før pause fikk de ikke uttelling foran mål. I andre omgang fortsetter BUL å styre kampen, men det er likevel bortelaget som utligner til 1-1 etter 63. minutter. Like før slutt dømmer dommer Vegard Ballovarre straffespark til BUL, og kaptein Jon Steinar Eriksen er sikkerheten selv. Dermed vinner BUL til slutt 2-1, i en kamp som burde vært avgjort etter 45. minutter.

- Vi brenner altfor mange sjanser foran mål og burde ledet minst 3-0 til pause. Når vi ikke setter sjansene våre så lager vi mer trøbbel for oss selv enn nødvendig, men heldigvis scorer vi liker før slutt og det var kjempe deilig, fastslår Ingilæ.

Altaposten kommer tilbake med mer fra kampen i mandagens papir- og pdf.avis.

Kampfakta:

BUL - Tromsø 3 2-1 (1-0)1-0 Ole Christian Stamens (23. min)1-1 Brage Berg Pedersen (63. min)2-1 Jon Steinar Eriksen (str. 89. min)

Dommer: Vegard Ballovarre, Skjervøy IK.