TUIL 2-1 Senja:

Tomas Kristoffersens limte ballen i krysset på frispark og ga TUIL 1-0-ledelse fire minutter før pause i seriepremièren mot FK Senja.– Jeg gikk for å legge den over muren, og da var det bare å ”kjøre på, sier Kristoffersen til iTromsø.

Over ti mål

Egentlig har han ikke satt seg noen målsetting for scoringer og assists i årets 2.-divisjon, men han vil sette ny pers. I 2014 hadde Kristoffersen seks mål totalt – fire i serien og et par i cupen.

– Jeg skal prøve å komme over ti mål i år, sier Kristoffersen til iTromsø.

– I serien?

– Ja, det må jeg prøve å få til. Vi setter oss litt hårete mål, men jeg tror absolutt jeg kan klare det, smiler midtbanespilleren.

TUIL-trener Gaute Helstrup tror Kristoffersen kan klare tosifret antallet seriemål.

– Han scoret en del frisparkmål i fjor og har gjort det i vinter også. Han har et bra potensial der, så det er fullt mulig. Han har en god skuddfot, sier treneren.

Går for opprykk

TUIL dominerte kampen, men måtte vente helt til det 90. minutt før de kunne sette spikeren i Senja-kista. Simon Laugsand satte kontrollert inn 2-0. På overtid fikk Daniel Mikkelsen redusert til 2-1, som ble sluttresultatet.

– Vi synes vi leverte en førsteomgang som var litt under pari. Vi fikk ikke helt tempo på ballen og de bevegelsene vi ønsket, men gjorde en OK jobb og ledet 1-0 ved pause. Andre omgang synse jeg var hakket bedre og det ble en meget fortjent seier, sier Kristoffersen

– Jeg er fornøyd med tre poeng og er litt lettet over å få det i serieåpningen, sier Helstrup.

Flere TUIL-spillere har flere ganger i det siste sagt at de går for seriemesterskapet og opprykk til 1.-divisjon.

– Vi har satt det som mål og det er det alle vil, så det er viktig å begynne med tre poeng fra starten av, avsluttet han til iTromso.

Øvrige kamper i Alta IFs avdeling:Oppsal 0-0 SkeidUllern 0-3 Follo