I forbindelse med at en mann mandag formiddag er meldt savnet, har det kommet inn flere tips om mulige observasjoner av bilen til vedkommende, som politiet tirsdag formiddag gikk ut med bilde av.

Søket ble innstilt natt til tirsdag, men ble tatt opp igjen på morgenen tirsdag.

Konsentrerer søket

Politiet har fått inn melding om en observasjon på Tangen bru i Øvre Alta, og søker etter bilen i området rundt.

– Han som hadde observert bilen, var ganske sikker på at det var den bilen, så vi konsentrerer oss om området der oppe, og legger inn tyngden der, sier operatør i Vest-Finnmark politidistrikt, Lars Tangen til Altaposten tirsdag ettermiddag.

SØKER: Det er denne bilen politiet leter etter. Foto: Politiet

Han sier dette er det sterkeste tipset man har fått inn så langt. Likevel understreker Tangen at det bare er et tips foreløpig, og ber folk som mener de kan ha gjort observasjoner av bilen, også andre steder, om å ta kontakt med politiet på 02800.

– Letingen fortsetter med full styrke utover ettermiddagen og kvelden. Foreløpig leter vi etter bilen, det er ikke snakk om å gå manngard på det nåværende tidspunkt, sier Tangen.

Ikke søk fra lufta

Det vil i hovedsak være politiet og Røde kors som deltar i letingen utover ettermiddagen.

– Det ble brukt mye ressurser til søk fra luften i går, både fly og Seaking. Nå som vi konsentrerer letingen i et mindre område, vil det være mannskaper fra politiet og Røde kors i sving, uttaler Tangen.