Alta-keeper Lukasz Jarosinski er tidligere i sin karriere blitt trent av landsmannen Rafal Wodzynski. Nå har Alta IF ordnet jobb til sistnevnte som samtidig påtar seg keepertrenerjobben i Alta IF på frivillig basis.

- Også vi keepere trenger individuell trening og da er det fint å ha en egen mann som bidrar på treningene. At jeg klarte å få Rafal til Alta er jeg derfor veldig godt fornøyd med, sier Jarosinski som også selv tar malerjobb på Fargerike sammen med keepertreneren.

- Dagene blir litt lange uten å ha noe ved siden av fotballen så jeg blir å jobbe litt sammen med Rafal, sier sisteskansen.

- Brukbar keeper

Wodzynski har selv erfaring som keeper fra nest øverste nivå i Polen.

- Han viste seg fram som en brukbar keeper, men om det betyr at han tar overgang til Alta IF for å være en reserveløsning er ikke noe vi har snakket om, sier trener Rune Repvik som er fornøyd når en keepertrener plutselig kommer rekende på en fjøl.

- Det er helt fantastisk at vi får servert en slik løsning uten at det koster klubben en krone. Det er tydelig at han har peiling på hva han gjør samtidig som Lukasz vet hva han ønsker seg av trening. Så dette samarbeidet er kun positivt for klubben, sier Repvik som har Jarosinski tilbake mellom stengene i bortekampen mot Gjøvik søndag. Polakken sto over mot BUL 16. mai grunnet tre gule kort.