Lokalet i hjertet av sentrumstorget har ifølge styremedlem og deleier i Mikkeli Eiendom AS, Stig Furu, hatt mange beilere etter at utestedet No.17 la ned i fjor. Nå har eiendomsselskapet som eier halve bygget valgt å la det nyetablerte selskapet Catch-22 få leie.

– Vi har hatt mange interessenter, men vi har vært veldig nøye med hvem vi ville slippe til, sier Stig Furu til Altaposten.

Mat og drikke

Furu og styreleder/daglig leder i Catch-22 Stig Eilegaard Jørgensen holder kortene tett til brystet når det gjelder detaljer rundt nyetableringen. Av brønnøysundregisteret fremkommer det imidlertid at selskapet skal drive med drift av utested med mat og drikkeservering.

– Jeg er veldig glad for at det blir aktivitet i bygget, sier Furu, som henviser til daglig leder Jørgensen for ytterligere kommentar.

Jørgensen er imidlertid tett som en potte, og sier kun at han vil komme tilbake til Altaposten «når ting har falt mer på plass».

Ingen suksess

Så langt har ingen klart å skape langvarig utelivssuksess i de gamle taxibyggene. Ivan Olsen forsøkte seg først med vannhullet Han skjenke i den ene halvdelen. Dette gikk greit i noen år, inntil han valgte å spise seg inn i Subways lokaler og lage danseplass også. Etter noen års drift ble det for tøft og selskapet gikk konkurs. Etter dette stod lokalene tomme en god stund før Kenneth Svendsen startet opp spisestedet No.17 i 2012.

I tillegg til styreleder Stig Eilegaard Jørgensen og styremedlem Stig Furu er også Reza Latifi ført opp som styremedlem. Varamedlem er Hossein Kazemizadeh Gol.