Her geleides en småstresset hund tilbake til buret den litt tidligere åpnet og stakk ut av. Buret sto plassert sammen med resten av bagasjen i trallene ute på oppstillingsplassen for flyene på Alta lufthavn, da Norwegians DY320 var i ferd med å taxe inn i området. På samme tid avsluttet Widerøes WF681 sin inntaxing til oppstillingsplassen.

– For å si det sånn; det hadde ikke vært spesielt gunstig med en løs og livredd bikkje løpende rundt der mens to fly var i ferd med å komme inn, sier Altapostens journalist Merete Arnesen, som er på reisefot og knipset bilde da bikkja forsøkte å stikke av.

Hundeburet ventet på å bli lastet ombord i Norwegian-flyet, men bikkja syntes åpenbart at det ikke var noen god ide med en flytur i dag. Den lirket opp døra på buret og satte på sprang inne på flyplassområdet.

– En snarrådig ansatt fikk heldigvis tak i hunden før den fikk løpt så veldig langt. Han forhindret sannsynligvis en større aksjon for å få kontroll på hunden parallelt med at to fly skulle tømmes og fylles, sier Arnesen.